Monday, June 27, 2011

Herbalife Malaysia Sponsors 5 athletes

Bismillah..

YEAY!! congratz kat LIMA atlet negara kita yang disponsor oleh Herbalife sekarang!! siapa eh?

1) Khoo Cai Lin - swimming
2) Low Wee Wern - squash
3) Azizulhasni Awang - cyclist
4) Aidil Zafuan - soccer
5) Zaquan Adha - soccer


seriously kalau before this if korang tnya aku sape dorang ni, aku akan jwb "sape tuh??"..hehe tq Herbalife sbb bagi aku kenal athlete2 Malaysia..siap bagi email biodata n pencapaian dorang lagi.. yela, yang si femes Lionel Messi tu pon aku tak kenal if it's not because of Herbalife.. same goes to football team Inter Milan..sebelum ni bf aku ada bagi jersey Inter Milan, muka aku cool je kan dapat jersey tu..one day bile tau yang snanye Inter Milan tu Herbalife sponsored team baru terhegeh2 tanya bf : "awak, Inter Milan ni yang Herbalife sponsor tu eh?" =p  *teruk perangai*

sorry guys, but i really dont watch sports..so yeah baru la tau wujud kembar yang femes tu, hensem plak kan, laki kepada artist lagi..baru la jugak tau yang lain2 ni sume wakil Malaysia utk sports..hee pape pon, aku akan cuba ingat mereka2 ni dan hafal nama mereka lepas ni =D




oops! femes tv ko kna..haha
Herbalife masuk tv3, tv1, berita astro n tak tau yg lain..=p


oops! masuk berita harian, nst, surat khabar cina n utusan =D


SESAPA TERMISS TGK KAT TV3 BOLEH TGK KAT SINI :
=D




1 comment:

  1. ada jual x jersi herbalife yg diorang pakai tu???

    ReplyDelete